Fri
Offert

Flyttfirma i Bromma

Det är oerhört mycket som ska klaffa vid en flytt för att den ska kunna löpa både smidigt och smärtfritt. Som erfaren flyttfirma vet vi hur påfrestande det kan vara och hjälper därför gärna till med att dra det tyngsta lasset under en bohagsflytt eller företagsflytt i Bromma. Vi erbjuder också magasinering för era ägodelar då det behövs eller önskas.

Bor ni i Bromma och behöver hjälp utav en professionell och rutinerad flyttfirma? Vi har verktygen, kraften och erfarenheten som krävs för att kunna hjälpa er kunder till en effektiv, säker och smidig flytt. Utifrån era unika behov så kan vi hjälpa till med allt ifrån en grundläggande planering till flytt och uppackning. Ni väljer själva i vilken omfattning som ni önskar vår hjälp.

Vårt mål är att alla i Bromma ska kunna känna sig trygga från början till slut och få en så behaglig och trygg flytt som möjligt. Vi tror att god kommunikation och kunnig planering är det som lägger grunden till en lyckad flytt. Hör av er till oss så berättar vi mer om våra flyttjänster.

Bohagsflytt som den bör vara

Under våra år inom branschen har vi hjälpt mängder av boende i och runt om Bromma med deras bohagsflytt och sett till så att deras ägodelar packats och fraktats säkert till dess nya adress. Att lämna sitt gamla hem för att ta sig vidare mot nya äventyr kan vara påfrestande och självklart vill vi vara med och göra vad vi kan för att underlätta och se till så att dagen blir en bra dag att minnas.

För oss på Move It är vår kunds trygghet under en bohagsflytt ovärderlig och vi förstår affektionsvärde och att gamla minnen är något som aldrig kommer att kunna ersättas. Vid ett första möte erbjuder vi alltid en grundlig besiktning för att kunna beskriva hur går till väga framöver och därefter också kunna räcka över en exakt offert på jobbet.

Effektiv och kvalitetssäkrad företagsflytt

En företagsflytt är alltid känslig då det kan komma att innebära dyrbara avbrott i den vardagliga verksamheten. Vi på Move It har erfarenhet av att hjälpa både mindre och större företag att flytta och förstår därför också de krav som ställs på oss inför och under en företagsflytt. Med grundlig planering och effektivt arbete så ser vi till så att ert företag inte råkar ut för större produktionsbortfall störningar. Vi överlämnar därtill också alltid en offert innan påbörjat arbete med fasta priser så att ni får en tydlig betryggande kostnadsbild av våra tjänster.

Vid företagsflytt ser vi alltid till så att ni har kontakt med en och samma arbetsledare tills uppdraget är slut för att inget ska falla mellan stolarna eller missförstånd ska kunna uppstå. Självklart så kan vi också finnas till hands och hjälpa er att komma på plats i era nya lokaler så att ni sedan snabbt kan göra er hemmastadda och komma igång med ert arbete.

Magasinering i Bromma

Behöver ni plats till förvaring utav möbler eller andra föremål? Vi kan erbjuda er en trygg och säker magasinering i anpassade lokaler inom Stockholmsstad. Oavsett hur godset ser ut eller av vilken storlek det är så kommer de att få vistas i en lämplig miljö fri från fukt och väl paketerade för att skyddas ifrån damm och smuts.

För att kunna garantera att vår magasinering är ett säkert alternativ så har vi inte bara sett till så att miljön är den bästa, vi har också brandlarm, godkända lås och tillsyn av Securitas dygnet runt. Dessutom så är vi självklart också försäkrade samtidigt som vi konstant följer upp och tar fram nya lösningar kring hur vi kan förminska skaderisken och förbättra vår magasinering.