Fri
Offert

Flyttfirma i Huddinge

Är det dags att packa ner ert bohag och ta er vidare till nya äventyr på en ny adress? Vi hjälper er gärna och ser till så att ni får en dag att glädjas åt och en behaglig flytt som löper både säkert och smidigt. Omfattningen av hjälp bestämmer ni själva men om ni så vill så kan vi finnas nära till hands under hela er flytt från planering till uppackning.

Oavsett om ni behöver en flyttfirma i Huddinge för hjälp med bohagsflytt, företagsflytt eller magasinering så är vi ett tryggt och säkert alternativ. Vi sätter ett värde på ett professionellt utfört arbete och är måna om att ni som kund hos oss känner er trygga från början till slut. Genom att ha arbetet som flyttfirma sedan 1997 så har vi förutom kunskap och rutin också en mycket utpräglad lokalkännedom. En kunskap som kan hjälpa oss att välja den mest lämpade rutten för ert flyttlass både ur effektiv synpunkt och miljöpåverkan.

Vi underlättar vid er bohagsflytt i Huddinge

En bohagsflytt är aldrig den andra lik och varje specifik kund sitter inne på sina alldeles specifika behov och önskemål. Vi på Make It har erfarenhet av all typ av bohagsflytt och ser till så att ni kan ta er från er gamla bostad till den nya snabbt, tryggt och på ett så smidigt vis som möjligt.
Utöver den faktiska frakten så erbjuder vi alltid samtliga kunder en förberedande besiktning vid vårt första möte följd av en exakt offert på det kommande arbetet. Hur mycket hjälp ni sedan vill ha från oss är vidare helt upp till er själva och er situation.

Eftersom ni anförtror oss med att hantera era privata föremål så är det också viktigt att ni känner förtroende för oss. Minnen och föremål med affektionsvärde är omöjliga att ersätta, det vet vi och handskas därför också alltid med era föremål noggrant och med största hänsyn. Allt ert bohag skyddas och emballeras självklart utifrån dess behov och lastas på ett lämpligt vis.

Företagsflytt för minimal verksamhetsbortfall

Är det dags att ta er verksamhet vidare till nya lokaler? En företagsflytt kan vara extra känslig eftersom både produktion och värdefull tid kan bli lidande. Just därför lägger vi alltid största vikt vid den förberedande planeringen för att på så sätt kunna försäkra er om en problemfri flytt och minimalt produktionsbortfall. Vi är också flexibla för att kunna hjälpa er då det passar er verksamhet och er personal allra bäst. Väl på plats sedan hjälper vi till så att ni så snabbt som möjligt kan känna er hemma och fortsätta jobba.

Under en företagsflytt är det alltid en och samma arbetsledare som står som ansvarig uppdraget rakt igenom vilket underlättar för både oss som flyttfirma och er som kund. Arbetsledaren håller i sin tur kontinuerlig kontakt med er flyttansvariga så att ni får full insyn och så att allt hamnar rätt.

Trygg och säker magasinering

Har ni möbler ni inte vet vart ni ska göra av eller andra ägodelar som ni skulle vilja hitta en förvaringsplats åt? Genom vår magasinering får ni tillgång till anpassade lokaler i Stockholm där era saker kan vila trygga och säkra tills ni behöver dem igen. Med god ventilation och rätt temperatur håller vi fukten borta och genom att paketera allt i specialdesignade trälådor så ser vi också till att hålla ute smuts och damm.

Vill ni ha en säker förvaring så kontakta oss. Våra lager har försetts med godkända lås och övervakas därtill dygnet runt av Securitas. Vi är självklart också försäkrade.