Fri
Offert

Flyttfirma på Södermalm

Att flytta kan vara oerhört spännande och en fantastisk början på något helt nytt, men det är också tungt och kräver en hel del i form av både planering och tid. Mänger av bitar måste klaffa för att allt ska löpa smidigt tills det är klart. Gör er själva en tjänst och låt oss med vår erfarenhet i bagaget få bistå er och avlasta er det tyngsta lasset. Vi erbjuder oss att hjälpa er med allt ifrån planering till lastning, transport och uppackning på plats på er nya adress. Hur omfattande hjälp ni vill ha eller behöver bestämmer ni, oavsett så ser vi till så att er flytt på Södermalm blir effektiv och ett trevligare minne.

Genom alla våra verksamma år så har vi inte bara införskaffat den värdefulla kunskapen och rutinen som en bra flyttfirma bör ha, vi har också byggt upp en mycket god lokalkännedom. Vi kan varenda gata på Södermalm och känner till de bästa genvägarna i Stockholms stad vilket resulterar i en effektivare flytt för er, men också möjligheten till en miljövänligare rutt.

Vi underlättar er bohagsflytt på Södermalm

Att flytta till en ny bostad är alltid krävande, både på det mentala och det fysiska planet. Det krävs en hel del planering och flera veckors arbete för att en flytt ska kunna bli av. Vi på Move It är specialister på bohagsflytt och med vår hjälp så slipper ni att dra det tyngsta lasset på egen hand.

En bohagsflytt kan vara känslig och för oss som flyttfirma är kundens förtroende ovärderligt. Vi tror på att kommunikation och gemensam planering är grunden till en lyckad flytt. Vi förstår sakers affektionsvärde och omöjligheten i att ersätta era gamla minnen. Därför kan vi också garantera att det alltid är med största respekt och försiktighet som vi hanterar paketering och förflyttning utav era saker. För att vidare kunna hålla högsta kvalitet på vår flytthjälp så erbjuder vi också alltid en grundlig besiktning vid vår första kontakt. Därefter kan vi ge en närmre beskrivning kring hur vi lämpligast går till väga samt räcka över en offert på ett exakt pris.

Dags för en företagsflytt?

Att närvara vid en företagsflytt och hantera samt transportera företagets produkter till de nya lokalerna sätter alltid press på oss som flyttfirma. Vi förstår hur känsligt det är och lägger därför stor vikt vid förberedande planering för att minimera riskerna för produktionsbortfall eller uppkomsten av problem för er verksamhet eller personal. Vi ser också till att hålla en kontinuerlig dialog med ert företags flyttansvariga så att allt kan fortlöpa smidigast möjligt och att alla era saker hamnar på rätt plats i rätt tid. Självklart så kan vi också bistå med vår hjälp till att montera upp och ställa iordning det ni har så att ni snabbt kan känna er hemma och fortsätta ert jobb på er nya adress. 

Står ni inför ett byte av lokaler? Vi kan hjälpa er hela vägen från grundläggande planering tills det att ni är på plats, smidigt och effektivt utan att er verksamhet förlorar vare sig i värdefull tid eller pengar.

Vi erbjuder magasinering i lämpliga miljöer på Södermalm

Är ni mitt uppe i en flytt och finner er själva mittemellan två adresser utan någonstans att förvara era möbler och övriga attiraljer? Vi ser till så de blir tryggt och säkert magasinerade inne i Stockholm tills dess att det är dags för er att flytta in. Vår magasinering sker i lokaler och s.k. varmlager där allt ni har förvaras väl paketerade i specialbyggda trälådor och i en jämn temperatur för att stänga ute damm, smuts och den ovälkomna fukten.

Självklart så är vi företagsförsäkrade och arbetar också konstant med att ta fram ytterligare förslag kring hur vi skulle kunna utveckla vår tjänst och minimera eventuella skaderisker.