Flyttfirma i Älvsjö

Är ni på väg att flytta och behöver en erfaren och säker flyttfirma?

Move-it använder sin erfarenhet och kunskap för att erbjuda flytthjälp eller magasinering efter samråd med kunden och dess önskemål och behov.
Vi arbetar med allt från små bohag till stora och tack vare vår lokala position kan vi garantera den kortaste och smidigaste vägen mellan de olika platserna utan att tumma på säkerheten.
Vårt rykte är det viktigaste vi har tillsammans med våra kunder och det är en hederssak för oss att hantera er flytt professionellt och säkert.
En bra flyttfirma är en flyttfirma som lyssnar till kunden.

Förberedelserna är nyckeln
Det kanske viktigaste för att flytten ska fungera bra är det arbete som vi gör i förberedande syfte.
Därför erbjuder vi en besiktning inför flytten där vi går igenom just era önskemål och behov som ligger till grund för planeringen som vi lägger upp tillsammans.
När planeringen är klar lämnar vi en tydlig offert på det kommande uppdraget där alla svar på frågorna när, var och hur finns tydligt beskrivna.
Har ni särskilt ömtåliga eller unika objekt med högt affektionsvärde?
Inga problem alls.
Vi förstår att det finns saker som i princip är omöjliga att ersätta.
Allting packas efter de behov som finns och det är vår uppgift att leverera på ett tryggt sätt så att era värdesaker får den respekt de förtjänar.
Det utses en arbetsledare som ansvarar för att planering och tidsschema följs.
Arbetsledaren håller också självklart kontakt med er och personalen som sköter själva bohagsflytten.

Tid är pengar
Ofta vill kunden att flytten ska störa den dagliga verksamheten så lite som möjligt och det är en fullständig självklarhet också för oss.
Vi lägger därför stor vikt vid att lyssna till kunden och se till att underlätta så mycket det någonsin går.
Planeringen är A och O för att undvika slöseri med tid.
Därför lägger vi största möjliga vikt vid besiktningen och planering av varenda detalj för att ert företag ska kunna använda tiden till det som ni är bäst på.
När det gäller själva tidpunkten för er företagsflytt är vi mycket flexibla så att verksamheten kan fungera som vanligt.
Vi är inte bara en billig flyttfirma utan också en med hjärta och hjärna.

Säker, trygg magasinering
Finns det saker som ni möjligen inte behöver förrän vid ett senare tillfälle?
Då har vi lösningen för er.
I våra väl anpassade lokaler i Stockholmsområdet är er egendom fullkomligt trygg och kan magasineras så länge det behövs.
De är utrustade med bra ventilation och rätt temperatur för ändamålet och det ser till att ingen fukt kommer in och skadar era ägodelar.
Våra lager är utrustade med godkända lås och övervakas därtill dygnet runt av Securitas. Vi är självklart också fullt försäkrade.

OFFERTFÖRFRÅGAN

Vi kan hjälpa er packa, transportera och packa upp, oavsett om det gäller privat boende eller företag. Vi vet att kraven är höga och därför arbetar vi med hög noggrannhet för att våra kunder ska få bästa möjliga service. Kontakta oss för en offert redan idag!

OFFERTFORMULÄR

Vänligen fyll i uppgifter nedan

Vill du bli uppringd?

Fyll i ditt telefonnummer så ringer vi up dig