Flyttfirma i Årsta

 Har ni bestämt er för att flytta?

Letar ni efter en bra flyttfirma i Årsta som lyssnar till kundernas behov? Vi på Move-it har lång gedigen erfarenhet och kan erbjuda flytthjälp eller magasinering på ett professionellt och säkert sätt. Ingen flytt är den andra lik och vi är lyhörda och öppna för just era önskemål och behov av flytthjälp. Det kan röra sig om allt från små bohag till större och vår lokala prägel garanterar att vi använder den kortaste och smidigaste vägen mellan de olika platserna på snabbast möjliga sätt utan att tumma på säkerheten. Vi är måna om vårt goda rykte och sätter extremt stor värde på er som kunder. Det är en hederssak för oss att hantera er bohagsflytt professionellt och säkert. En bra flyttfirma är en flyttfirma som lyssnar till kunden. Det är detaljerna som skiljer oss från mängden  För att själva flytten ska flyta så smidigt som det bara går gör vi en förberedande besiktning. Tillsammans går vi igenom detaljerna och lägger upp en plan som passar era behov och önskemål. När planeringen är klar lämnar vi en tydlig offert på det kommande uppdraget.

Vad som ingår, hur och när.

Ibland kan det var så att våra kunder behöver flytta särskilt ömtåliga eller unika objekt med högt affektionsvärde, saker som i princip är omöjliga att ersätta. Det har vi stor respekt för och garanterar att de hanteras med största säkerhet och stor hänsyn. Varenda unikt objekt packas efter deras egna specifika behov och vi ser det som en hederssak att leverera på ett tryggt sätt så att era värdesaker får den försiktiga resa som de förtjänar. Under hela flytten finns en arbetsledare som ser till att planen följs på ett korrekt sätt som en trygghet både för er som kunder, men också för oss som ansvariga. Arbetsledaren håller också självklart kontakt med er och personalen som sköter själva flytten.

Tid är pengar

En flytt kan ibland störa verksamheten och orsaka onödiga besvär. Vi är därför måna om att lyssna till er och se till att underlätta så mycket det någonsin går. Vi förstår att tid är pengar och att arbetet helst behöver rulla på som vanligt när man ska flytta sitt kontor eller sin verksamhet till nya lokaler. Därför lägger vi största möjliga vikt vid planering av varenda detalj för att ert företag ska kunna använda tiden till det som ni är bäst på. När det gäller själva tidpunkten för er företagsflytt är vi mycket flexibla, så att det kan vara ”business as usual” så mycket det bara går. Vi är inte bara en billig flyttfirma utan också en med hjärta och hjärna. Säker, trygg magasinering. Behöver ni magasinera något under en period? Har ni saker som kanske behövs lite senare? Inga problem. I våra väl anpassade lokaler i Stockholmsområdet är er egendom fullkomligt trygg. Bra ventilation och rätt temperatur är nycklarna för att ingen fukt eller annat ska kunna påverka deras tillstånd.

Våra lager är utrustade med godkända lås och övervakas därtill dygnet runt av Securitas. Vi är självklart också fullt försäkrade.

OFFERTFÖRFRÅGAN

Vi kan hjälpa er packa, transportera och packa upp, oavsett om det gäller privat boende eller företag. Vi vet att kraven är höga och därför arbetar vi med hög noggrannhet för att våra kunder ska få bästa möjliga service. Kontakta oss för en offert redan idag!

OFFERTFORMULÄR

Vänligen fyll i uppgifter nedan

Vill du bli uppringd?

Fyll i ditt telefonnummer så ringer vi up dig