Flyttfirma i Nacka

Har ni bestämt er för att flytta?

Behöver ni en bra flyttfirma i Nacka som säkert och tryggt flyttar ert bohag till er nya adress?
Vi på Move-it har lång erfarenhet och kan erbjuda flytthjälp eller magasinering på ett professionellt och säkert sätt.
Vi vet att ingen flytt är den andra lik och är därför måna om att vara lyhörda och öppna för just era önskemål och behov av flytthjälp.
Det kan röra sig om allt från mindre bohag till stora och vår gedigna lokala prägel garanterar att vi använder den mest lämpliga rutten mellan de olika platserna på snabbast möjliga sätt utan att tumma på säkerheten.
Vi sätter extremt stor värde på er som kunder och det är en hederssak för oss att hantera er bohagsflytt professionellt och säkert.
En bra flyttfirma är en flyttfirma som lyssnar till kunden.

 

Detaljerna som skiljer oss från mängden
Inför flytten erbjuder vi en förberedande besiktning där vi tillsammans går igenom detaljerna och lägger upp en plan som passar era behov och önskemål.
Ni får sedan en tydlig exakt offert på det kommande uppdraget.
En flytt innebär ofta att man behöver hantera särskilt ömtåliga eller unika objekt med högt affektionsvärde som är omöjliga att ersätta. Det tar vi på största allvar och garanterar att de hanteras med största säkerhet och stor hänsyn.
Vi packar och hanterar självfallet med hänsyn till varje objekt och ser det som en heder att leverera på ett tryggt sätt precis som flyttföretag med aktning alltid borde göra.
Under hela flytten finns en arbetsledare som ser till att planen följs på ett korrekt sätt som en trygghet både för er som kunder, men också för oss som ansvariga. Arbetsledaren håller också självklart kontakt med er och personalen som sköter själva flytten.

 

Verksamheten kan rulla på som vanligt
Är ni oroliga att flytten ska ta för mycket tid från verksamheten?
Vi förstår att tid är pengar och att arbetet helst behöver rulla på som vanligt när man ska flytta sitt kontor eller sin verksamhet till nya lokaler.
Därför lägger vi största möjliga vikt vid planering av varenda detalj för att ert företag ska kunna använda tiden till det som ni är bäst på. Vi är också flexibla när det gäller tidpunkten för själva företagsflytten för att underlätta så mycket som möjligt för er verksamhet.
Vi är inte bara en billig, bra flyttfirma utan också en med hjärta och hjärna.

Säker, trygg magasinering
Vet ni inte riktigt säkert när ni kommer att behöva vissa papper eller ägodelar.
Behöver ni magasinera något under en period?
Inga problem.
I våra väl anpassade lokaler i Stockholmsområdet är er egendom fullkomligt trygg. Lokalerna har rätt temperatur och god ventilation för att ingen fukt som kan påverka deras tillstånd och form ska komma in.
Våra lager har försetts med godkända lås och övervakas också dygnet runt av Securitas. Vi är självklart också fullt försäkrade.

OFFERTFÖRFRÅGAN

Vi kan hjälpa er packa, transportera och packa upp, oavsett om det gäller privat boende eller företag. Vi vet att kraven är höga och därför arbetar vi med hög noggrannhet för att våra kunder ska få bästa möjliga service. Kontakta oss för en offert redan idag!

OFFERTFORMULÄR

Vänligen fyll i uppgifter nedan

Vill du bli uppringd?

Fyll i ditt telefonnummer så ringer vi up dig