Flyttfirma i Årsta

Flyttfirma i Årsta erbjuder komplett hjälp vid flytt och transport, oavsett om det är för privatpersoner eller företag

Vi kan erbjuda hjälp med allt från att packa och organisera era ägodelar till att säkert transportera dem till er nya plats. Vårt team av erfarna packare ser till att allt blir ordentligt förpackat och skyddat för att minimera risken för skador under transporten. Vi har även allt nödvändigt packmaterial och emballage för att säkerställa att era ägodelar är trygga under hela processen.

När man flyttar är det inte ovanligt att man har ömtåliga eller unika objekt med högt affektionsvärde som behöver extra hänsynsfull hantering. Vi förstår att det finns saker som är omöjliga att ersätta. Det tar vi på största allvar och garanterar att de hanteras med största säkerhet och stor hänsyn. Varje objekt packas och behandlas respektfullt och vi ser det som en heder att leverera på ett tryggt och säkert sätt. Vår arbetsledare ser till att planen följs på ett korrekt sätt som en trygghet både för er som kunder, men också för oss som ansvariga. Arbetsledaren är också er kontakt med oss och personalen som sköter själva bohagsflytten.

Detaljerna som skiljer oss från mängden

Oavsett om ni flyttar privat eller som företag, så kan ni lita på oss för att ta hand om er flyttprocess från början till slut. Vårt team av professionella och pålitliga medarbetare finns här för att underlätta för er och se till att ni får en smidig och problemfri flyttupplevelse. Kontakta oss idag för att få mer information och för att boka våra tjänster.

Begär kostnadsfri offert
Please enable JavaScript in your browser to complete this form.