Om Flyttfirman Move it

A.T.S. Move-it AB Flytt & Transport flyttar bohag och företag rikstäckande och i övriga Europa

Vi erbjuder en helhetslösning från planering till utfört uppdrag. I samarbete med kunden utformas en individuell och kostnadseffektiv lösning.

Sedan 1997 har vi finslipat vår service för att tillgodose allt högre krav på personlig service och vikten av en trygg hantering vid flyttransporter. Som idag är vårt varumärke! Att flytta kan innebära en stor omställning. Vi följer BOHAG 2010 och KONTOR 2003.

Läs mer om Inför flytten, Offertförfrågan, Miljö och vår Policy nedan.

Om oss

Inför flytten

Individuell planering inför varje uppdrag

Yrkeskompetens

Aktsamhet

Personlig service

Effektivitet

Kvalité

Genom gedigen erfarenhet och kunskap om branschen samt strävan efter att bli bättre för varje utfört uppdrag och konsten att kombinera effektivitet med aktsamhet, vill vi vara det bästa alternativet på marknaden.

Miljö

Våra fordon är miljöanpassade, och får köras i samtliga miljözoner. Genom en god trafikplanering strävar vi hela tiden efter att köra kortast möjliga körsträcka samt att våra fordon ska påverka miljön så lite som möjligt. Genom att följa samhälleliga lagar och krav på minst miniminivå.

Policy

Varje enskilt uppdrag handhas av en och samma transportledare som har ansvaret och kontakt med kunden tills uppdraget är slutfört. Att alltid ha en god servicekänsla även då det kan bli långa arbetsdagar. Vår ambition är att alltid ge bättre service än vad kunden förväntar sig.

Efter flyttningen är avslutad görs en utvärdering och kvalitetskontroll med inblandad personal hur uppdraget genomförts. Även en uppföljning med kunden görs, för att kontrollera att kunden är hundraprocentigt nöjd.

Offertförfrågan

Vi kan hjälpa er packa, transportera och packa upp, oavsett om det gäller privat boende eller företag. Vi vet att kraven är höga och därför arbetar vi med hög noggrannhet för att våra kunder ska få bästa möjliga service. Kontakta oss för en offert redan idag!

Begär kostnadsfri offert
– Svar inom en timme 08 – 653 30 28


Personlig service & Trygg hantering

Några företag som anlitat oss

Bactiguard Lab AB, Sandrew-Metronome AB, Sycon AB, Svensk film & Ljudteknik AB, TNT AB, Roche Sverige AB, AVL Medical Nordic AB, Svenska filminstitutet, Relocate AB.

Våra kunder gillar oss