Våra tjänster

Vi har ett brett utbud av tjänster för dig som behöver hjälp med din flytt

Hos oss det ingår alltid flyttkartonger, garderobskartonger vid flytt med oss. Vi hjälper till med Bohagsflytt, Företagsflytt, Flyttstädning, Magasinering. Vi följer BOHAG 2010 och KONTOR 2003.

Läs mer om våra “tips inför flytten” och vad vi erbjuder.

Move it flyttfirma hjälper till med en flytt i stockholm
Här hjälper en våra medarbetare från flyttfirman Move-it i Stockholm

Bohagsflytt

En bra planering och kommunikation med dig som kund är svaret på en lyckad flyttning.

Där vi är som ett lag samarbetar och sätter en heder i att göra ett professionellt utfört arbete. Vid första kontakt med kunden föreslår vi därför alltid en flyttbesiktning, där vi informerar hur vi går tillväga, och utgår från kundens behov. Via en offert får kunden exakt veta hur mycket uppdraget kommer att kosta. Vid privatflytt anser vi att det är mycket viktigt att kunden kan känna förtroende för vårt agerande och handhavande av kundens personliga tillhörigheter.

Affektionsvärden och gamla minnen går inte att ersätta, utan måste handskas med stor försiktighet och noggrannhet. Under flyttens gång för vi alltid en dialog med kunden, för att inte några missförstånd ska uppkomma. Allt bohag emballeras och skyddas efter behov, soffor, sängar och dylikt skyddas exempelvis med plastöverdrag som skydd mot smuts, damm och allergier.

Välkommen att kontakta oss för mer information om bohagsflytt i Stockholm.

Företagsflytt, kontorsflytt

Vid företagsflytt läggs stor vikt vid planering och tidsåtgång, alltför att företaget som flyttar sin verksamhet ska ha så minimalt produktionsbortfall som möjligt. Vi lämnar en tydlig kostnadsbild via en offert med fasta priser på alla tjänster.

Vi specialiserar oss på att hjälpa företag med allt från kontorsflyttar till montering, paketering, bärande och transport. Med vår långa erfarenhet skräddarsyr vi lösningar efter era specifika behov. Vi är flexibla och tillgängliga för att hjälpa er spara tid.

En och samma arbetsledare har kontakt och hela ansvaret under uppdraget. Kontorsmöbler och material märks tydligt upp inför flytt så att allt hamnar på rätt plats på ny adress, där vi monterar möbler och ställer allt på plats. Företagsflytt kräver modern teknik, vi har bland annat specialemballage för teknisk utrustning.

Välkommen för en snabb och smidig företagsflytt i Stockholm. Kontakta oss för mer information.

Magasinering

Vårt möbelmagasin är i avsedda lokaler och i ett så kallat varmlager. Här förvaras det magasinerade i trälådor, som håller damm och smuts ute. Magasinet håller jämn temperatur och har god ventilation som eliminerar risken för fukt och mögelskador. Magasinet har godkända brandlarm samt Securitas bevakning dygnet runt. Vi är företagsförsäkrade i IF skadeförsäkringar med transportöransvar och enligt Bohag 2010 och Kontor 2003. Vi arbetar ständigt med nya förslag för att minska skaderisken med bland annat specialemballage.

Välkommen att kontakta oss för mer information om magasinering i Stockholm. Läs mer om vårt möbelmagasin.

Städ och flyttpackning

Att tänka på inför flytten:

Fasta installationer av el och vatten måste kopplas bort av fackman.

Montera isär dator, tv och annan elektronisk utrustning.

Lägg undan värdesaker, pengar och annan privat egendom i eget handbagage, som inte ska med i flytten.

Ta vara på nycklar till möbler samt nycklar till gamla och nya bostaden.


Företag med gott rykte. Snabb, prisvärt, trygg och effektiv flytt

Våra kunder gillar oss