Flyttfirma i Farsta

Vi är din flyttfirma i Farsta som är experter på att flytta ditt bohag till din nya adress

Kontakta oss för en offert redan idag! 08 – 653 30 28

För en enkel, säker och smärtfri flytt som möjligt gör vi gemensamt en kostnadsfri flyttbesiktning där vi går igenom detaljerna. Därefter lägger vi upp en plan som passar era behov och önskemål. Ni får sedan en tydlig offert som tydligt visar vad som ingår och till vilket pris.

Boka din flyttfirma Move It i Farsta

Kontakta oss för en offert redan idag! 08 – 653 30 28

Vi hanterar dina ägodelar med största omsorg

När du flyttar och har ömtåliga eller unika objekt med högt affektionsvärde, kan du känna dig trygg med vårt företag. Vi tar extra hänsyn och hanterar dina ägodelar med största omsorg. Varje objekt packas och behandlas respektfullt för att säkerställa att de når sitt nya hem på ett tryggt och säkert sätt. Vår arbetsledare ser till att allt sker enligt plan och är din kontaktperson för att garantera en smidig och pålitlig flyttupplevelse.

Vi hjälper att packa ner, transportera och packa upp

Vi kan hjälpa er packa, transportera och packa upp, oavsett om det gäller privat boende eller företag samt flyttstädning. Vi vet att kraven är höga och därför arbetar vi med hög noggrannhet för att våra kunder ska få bästa möjliga service. Läs mer om våra tjänster.

50% Rut-avdrag

Skattereduktion för hushållsnära tjänster (privatpersoner)
Flytt ingår i gruppen Hushållsnära tjänster där om du uppfyller villkoren har rätt till 50% skattereduktion på arbetskostnaden (rut-avdrag).

Spara tid och energi med Move-it, din specialist på enklare flyttar

Vi är en en flyttfirma i Stockholm som hjälper till med Bohagsflytt, Företagsflytt, Magasinering, flyttstädning i Stockholm. Läs mer om våra tjänster.

Låna flyttfartonger?

Att låna flyttkartonger från oss innebär att du inte behöver oroa dig för att hitta eller köpa tillräckligt med kartonger själv.

Begär kostnadsfri offert
Please enable JavaScript in your browser to complete this form.