Flyttfirma i Farsta

En flyttfirma i Farsta som tryggt flyttar ert bohag till er nya adress

Kontakta oss för en offert redan idag! 08 – 653 30 28

För att flytten ska bli så enkel och smärtfri som möjligt gör vi gemensamt en besiktning där vi går igenom detaljerna. Därefter lägger vi upp en plan som passar era behov och önskemål. Ni får sedan en tydlig offert som tydligt visar vad som ingår och till vilket pris.

Boka flyttfirma i Farsta

När man flyttar är det inte ovanligt att man har ömtåliga eller unika objekt med högt affektionsvärde som behöver extra hänsynsfull hantering. Vi förstår att det finns saker som är omöjliga att ersätta. Det tar vi på största allvar och garanterar att de hanteras med största säkerhet och stor hänsyn. Varje objekt packas och behandlas respektfullt och vi ser det som en heder att leverera på ett tryggt och säkert sätt. Vår arbetsledare ser till att planen följs på ett korrekt sätt som en trygghet både för er som kunder, men också för oss som ansvariga. Arbetsledaren är också er kontakt med oss och personalen som sköter själva bohagsflytten.

Vi hjälper att packa ner, transportera och packa upp

Vi kan hjälpa er packa, transportera och packa upp, oavsett om det gäller privat boende eller företag. Vi vet att kraven är höga och därför arbetar vi med hög noggrannhet för att våra kunder ska få bästa möjliga service. Läs mer om våra tjänster.

Kontakta oss för en offert redan idag! 08 – 653 30 28

50% Rut-avdrag

Skattereduktion för hushållsnära tjänster (privatpersoner)
Flytt ingår i gruppen Hushållsnära tjänster där om du uppfyller villkoren har rätt till 50% skattereduktion på arbetskostnaden (rut-avdrag).

Spara tid och energi med Move-it, din specialist på enklare flyttar

Vi är en en flyttfirma i Stockholm som hjälper till med Bohagsflytt, Företagsflytt, Magasinering, flyttstädning i Stockholm. Läs mer om våra tjänster.

Låna flyttfartonger?

Att låna flyttkartonger från oss innebär att du inte behöver oroa dig för att hitta eller köpa tillräckligt med kartonger själv.

Begär kostnadsfri offert
Please enable JavaScript in your browser to complete this form.