Flyttfirma i Huddinge

Flyttfirman Move-it i Huddinge hjälper till med flytt av ert bohag till er nya adress

Kontakta oss för en offert redan idag! 08 – 653 30 28

För att flytten ska bli så enkel och smärtfri som möjligt gör vi gemensamt en besiktning där vi går igenom detaljerna. Därefter lägger vi upp en plan som passar era behov och önskemål. Ni får sedan en tydlig offert som tydligt visar vad som ingår och till vilket pris. Läs mer om våra tjänster.

Boka flyttfirman Move-it i Huddinge

När man flyttar är det inte ovanligt att man har ömtåliga eller unika objekt med högt affektionsvärde som behöver extra hänsynsfull hantering. Vi förstår att det finns saker som är omöjliga att ersätta. Det tar vi på största allvar och garanterar att de hanteras med största säkerhet och stor hänsyn.

Varje objekt packas och behandlas respektfullt och vi ser det som en heder att leverera på ett tryggt och säkert sätt. Vår arbetsledare ser till att planen följs på ett korrekt sätt som en trygghet både för er som kunder, men också för oss som ansvariga. Arbetsledaren är också er kontakt med oss och personalen som sköter själva bohagsflytten.

Vi kan packa, transportera och packa upp med hög noggrannhet

Vi kan hjälpa er packa, transportera och packa upp, oavsett om det gäller privat boende eller företag. Vi vet att kraven är höga och därför arbetar vi med hög noggrannhet för att våra kunder ska få bästa möjliga service.

Kontakta oss för en offert redan idag! 08 – 653 30 28

Begär kostnadsfri offert
Please enable JavaScript in your browser to complete this form.