Flyttfirma i Solna

Move It -flyttfirman för dig i Solna. Vi hjälper dig att flytta till din nya adress

Behöver du hjälp med att flytta? Då är vi flyttfirman för dig. Vi kan allt inom flyttar och garanterar er en enkel och smärtfri flytt. Vi tar hand om att transportera ditt bohag till din nya adress. Ingen ansträngning behövs från din sida, där du kan känna dig med att vi tar hand om allt åt dig. Välj flyttfirman Move-it för en smidig flyttupplevelse.

Kontakta oss för en offert redan idag! 08 – 653 30 28

Flytt av möbler

När man flyttar kan man ha ömtåliga eller unika objekt med högt affektionsvärde. Vi tar detta på största allvar och garanterar säker och respektfull hantering av dessa objekt. Varje objekt packas och behandlas respektfullt för att säkerställa trygg leverans. Vår arbetsledare ser till att planen följs korrekt för både dig och vår egen trygghet. Arbetsledaren är också er kontakt med oss och vårt flyttpersonal för att du ska känna dig lugn.

Behov av flyttkartonger?

Det ingår alltid flyttkartonger vid flytt med oss. Vi erbjuder en komplett flytt med det material ni behöver för att era objekt ska vara säkra.

Packning och förberedelse inför din flytt

Vi hjälper till med packning och förberedelse inför din flytt. Det sparar din tid och energi för dig då det är en tidskrävande uppgift att packa ner allting på ett säkert sätt. Vi på flyttfirman Move-it har kunskapen och gedigen erfarenheten att göra detta på ett effektivt sätt.

Kontakta oss för en offert – Svar inom en timme! 08 – 653 30 28

Begär kostnadsfri offert
Please enable JavaScript in your browser to complete this form.