Flyttfirma i Täby

Move-it är din pålitliga flyttfirma i Täby som erbjuder professionell hjälp med att flytta ert bohag till er nya adress

Move-it med 25 års erfarenhet erbjuder enkel och smärtfri flytt till er nya adress. Vi hjälper er med packning och transport oavsett om det gäller privat boende eller företag.

Boka en bra flyttfirma i Täby

Kontakta oss för en kostnadsfri offert – svar inom en timme 08 – 653 30 28

Vi sätter extremt stor värde på er som kunder och det är en hederssak för oss att hantera er bohagsflytt professionellt och säkert. En bra flyttfirma är en flyttfirma som lyssnar till kunden.

Vi vet att ingen flytt är den andra lik och är därför måna om att vara lyhörda och öppna för just era önskemål och behov av flytthjälp. Det kan röra sig om allt från mindre bohag till stora och vår gedigna lokala prägel garanterar att vi använder den mest lämpliga rutten mellan de olika platserna på snabbast möjliga sätt utan att tumma på säkerheten.

Professionell packningstjänst

 Vi som flyttfirma erbjuder er professionell packningstjänst. Att packa ner alla dina ägodelar kan vara mycket tidskrävande och kräver mycket arbete. Genom att anlita oss kan du vara säker på att vi kommer att packa på ett noggrant och effektivt sätt.

Vi är en professionell flyttfirma i Stockholm och vet hur man packar ömtåliga föremål under transporten. En professionell packningstjänst är något vi erbjuder. Läs mer om våra tjänster.

Kontakta oss för en offert idag! 08 – 653 30 28

Begär kostnadsfri offert
Please enable JavaScript in your browser to complete this form.