Kostnadsfri flyttbesiktning

Gratis flyttbesiktning är värdefull då den hjälper till med planering och genomförande av flytten

Flyttfirman Move-it erbjuder en kostnadsfri flyttbesiktning för att underlätta planeringen och genomförandet av er flytt. En representant från oss kommer att besöka er nuvarande bostad, företag kostnadsfritt för att inspektera och bedöma mängden möbler, inventarier och andra föremål som behöver flyttas. Vi är lyhörda om eventuella utmaningar eller speciella önskemål som kan påverka flytten.

Genom att erbjuda er en exakt offert och möjlighet för kunden att kommunicera sina behov och önskemål kan både företaget och kunden samarbeta för att göra flytten smidig och effektiv som möjligt.

Bor man i Stockholm kan man dra nytta av Move-it’s olika flyttjänster i Stockholm. Dessa tjänster inkluderar allt från privatflytt till företagsflytt, kontorsflytt, flyttstädningen samt magasinering av dina möbler. Dessutom erbjuder vi skräddarsydda lösningar som passar dina specifika behov.

Låna flyttkartonger från oss innebär att du inte behöver oroa dig för att hitta eller köpa tillräckligt med kartonger själv.

Vi har en fast pris för flyttstädning i hela stor Stockholm

Vi tar hand om flyttstädningen så kan du fokusera på flytten till ditt nya hem istället. Dessutom erbjuder vi 50% rut-avdrag vid flyttstädning.

Begär kostnadsfri offert

Kontakta oss för en kostnadsfri offert! 08 – 653 30 28

Din flytt i Stockholm är försäkrad

Vid flytt hanterar vi försiktigt och säkert ömtåliga och unika objekt med högt värde. Vi garanterar att dessa behandlas med stor hänsyn och säkerhet. Varje objekt packas och behandlas respektfullt för att säkerställa trygg och säker leverans.

Arbetsledaren är er kontaktperson och ansvarar för personalen som genomför själva flytten av företaget, hushållet. Läs mer om våra tjänster

50% Rut-avdrag

Skattereduktion för hushållsnära tjänster (privatpersoner)
Flytt ingår i gruppen Hushållsnära tjänster om du uppfyller villkoren har du rätt till 50% skattereduktion på arbetskostnaden (rut-avdrag). Läs mer om Rut-avdrag.

Kontakta oss för en kostnadsfri offert! 08 – 653 30 28

Begär kostnadsfri offert
Please enable JavaScript in your browser to complete this form.

Våra kunder gillar oss