Move-it flyttfirma i Stockholm

Move-it, flyttfirman i Stockholm hjälper er med komplett hjälp vid flytt och transport

Du har kommit rätt. Vi är en pålitlig och professionell flyttfirma i Stockholm. Vi är stolta över att vara en av de bästa flyttfirmorna i staden och har hjälpt tusentals nöjda kunder med deras flyttbehov. Vi har även allt nödvändigt packmaterial och emballage för att säkerställa att era ägodelar är trygga under hela processen.

Begär kostnadsfri offert – Svar inom en timme

Kontakta oss idag! 08 – 653 30 28

Vi är försäkrade

När man flyttar är det inte ovanligt att man har ömtåliga eller unika objekt med högt affektionsvärde som behöver extra hänsynsfull hantering. Vi förstår att det finns saker som är omöjliga att ersätta. Det tar vi på största allvar och garanterar att de hanteras med största säkerhet och stor hänsyn. Varje objekt packas och behandlas respektfullt och vi ser det som en heder att leverera på ett tryggt och säkert sätt. Vår arbetsledare ser till att planen följs på ett korrekt sätt som en trygghet både för er som kunder, men också för oss som ansvariga. Arbetsledaren är också er kontakt med oss och personalen som sköter själva bohagsflytten.

Komplett utbud av tjänster

Vår flyttfirma erbjuder ett komplett utbud av tjänster för alla typer av flyttar. Oavsett om du planerar en privatflytt till ditt nya hem eller behöver hjälp med en företagsflytt, är vårt erfarna team redo att underlätta hela processen för dig.

Oavsett om ni flyttar privat eller som företag, så kan ni lita på oss för att ta hand om er flyttprocess från början till slut. Kontakta oss idag för att boka din flytt med en av de bästa flyttfirmorna i Stockholm. Vår vänliga personal är redo att svara på dina frågor och erbjuda dig en skräddarsydd lösning för din flytt

Lä mer om våra tjänster.

Begär kostnadsfri offert
Please enable JavaScript in your browser to complete this form.