Om oss

 

Personlig service & Trygg hantering

Move it Flytt & Transport AB flyttar bohag och företag rikstäckande och i övriga Europa. Vi erbjuder en helhetslösning från planering till utfört uppdrag. I samarbete med kunden utformas en individuell och kostnadseffektiv lösning.

Sedan 1997 har vi finslipat vår service för att tillgodose allt högre krav på personlig service och vikten av en trygg hantering vid flyttransporter. Som idag är vårt varumärke! Att flytta kan innebära en stor omställning. Ett första steg kan vara att välja en flyttfirma. Följande kriterier bör anses uppfyllas.

 

Detta är självklara kännetecken hos Move it Flytt & Transport AB

  • Individuell planering inför varje uppdrag
  • Yrkeskompetens
  • Aktsamhet
  • Personlig service
  • Effektivitet
  • Kvalité

Genom gedigen erfarenhet och kunskap om branschen samt strävan efter att bli bättre för varje utfört uppdrag och konsten att kombinera effektivitet med aktsamhet, vill vi vara det bästa alternativet på marknaden.

Miljö

Våra fordon är miljöanpassade, och får köras i samtliga miljözoner. Genom en god trafikplanering strävar vi hela tiden efter att köra kortast möjliga körsträcka samt att våra fordon ska påverka miljön så lite som möjligt. Genom att följa samhälliga lagar och krav på minst miniminivå.

Policy

Varje enskilt uppdrag handhas av en och samma transportledare som har ansvaret och kontakt med kunden tills uppdraget är slutfört. Att alltid ha en god servicekänsla även då det kan bli långa arbetsdagar. Vår ambition är att alltid ge bättre service än vad kunden förväntar sig.
Efter flyttningen är avslutadgörs en utvärdering och kvalitétskontroll med inblandad personal hur uppdraget genomförts. Även en uppföljning med kunden görs, för att kontrollera att kunden är hundraprocentigt nöjd.

OFFERTFÖRFRÅGAN

Vi kan hjälpa er packa, transportera och packa upp, oavsett om det gäller privat boende eller företag. Vi vet att kraven är höga och därför arbetar vi med hög noggrannhet för att våra kunder ska få bästa möjliga service. Kontakta oss för en offert redan idag!

OFFERTFORMULÄR

Vänligen fyll i uppgifter nedan

Vill du bli uppringd?

Fyll i ditt telefonnummer så ringer vi up dig