Flyttfirma i Solna

Är det dags att flytta mot en ny adress?

Letar ni efter en bra flyttfirma i Solna som säkert och tryggt flyttar ert bohag på ett respektfullt och säkert sätt?
Alla flyttet ser ut på olika vis och vi är därför ett flyttföretag som är lyhört och öppna för just era önskemål och hur ni vill att allt ska gå till.
ur stort eller litet ert bohag är spelar ingen roll för oss – vi hanterar alla uppdrag på samma sätt.
Vår lokala prägel ger oss altid möjlighet att använda den mest lämpliga rutten mellan de olika platserna på snabbast möjliga sätt – allt för att er bohagsflytt ska gå så smidigt som tänkas kan.
Vi sätter extremt stor värde på er som kunder och det är en hederssak för oss att hantera er bohagsflytt professionellt och säkert.
En bra flyttfirma är en flyttfirma som lyssnar till kunden.

Trygghet hela vägen
För att underlätta inför flytten kan vi erbjuda en förberedande besiktning där vi tillsammans går igenom detaljerna och lägger upp en plan som passar era behov och önskemål.
Ni får sedan en offert på det kommande uppdraget som tydligt visar vad som ingår och till vilket pris.
Har ni särskilt ömtåliga eller unika objekt med högt affektionsvärde?
Ingen anledning till oro.
Vi förstår att det finns saker som är omöjliga att ersätta. Det tar vi på största allvar och garanterar att de hanteras med säkerhet och stor hänsyn.
Vi tar hänsyn till varje objekt och ser det som en heder att leverera på ett tryggt sätt precis som flyttföretag med aktning alltid borde göra.
Under hela flytten finns en arbetsledare som ser till att planen följs på ett korrekt sätt som en trygghet både för er som kunder, men också för oss som ansvariga. Arbetsledaren håller också självklart kontakt med er och personalen som sköter själva flytten.

Minimal tidsförlust
Vill ni att flytten ska ta så lite tid som möjligt från den dagliga verksamheten?
Vi förstår att tid är pengar och att arbetet helst behöver rulla på som vanligt när man ska flytta sitt kontor eller sin verksamhet till nya lokaler.
Detaljerna är viktiga för oss och därför lägger vi stor vikt vid planeringen inför uppdraget.
Så att ni kan använda er tid som ni själva vill för att er verksamhet ska fungera så smidigt som möjligt under flytthjälpen.
Vi är också flexibla när det gäller tidpunkten för er företagsflytt för att underlätta så mycket som möjligt för er verksamhet.
Arbetsledaren ser till att planerna följs och att ni är nöjda.
Vi är inte bara en billig, bra flyttfirma utan också en med hjärta och hjärna.

Magasinering är inga problem
I våra väl anpassade lokaler i Stockholmsområdet är er egendom fullkomligt trygg.
Ni kanske inte riktigt vet säkert när ni kommer att behöva vissa papper eller ägodelar?
Behöver ni magasinera något under en period?
Inga problem.
Lokalerna har rätt temperatur och god ventilation för att ingen fukt som kan påverka deras tillstånd och form ska komma in.
Våra lager har naturligtvis godkända lås och övervakas därtill dygnet runt av Securitas. Vi är självklart också fullt försäkrade.

OFFERTFÖRFRÅGAN

Vi kan hjälpa er packa, transportera och packa upp, oavsett om det gäller privat boende eller företag. Vi vet att kraven är höga och därför arbetar vi med hög noggrannhet för att våra kunder ska få bästa möjliga service. Kontakta oss för en offert redan idag!

OFFERTFORMULÄR

Vänligen fyll i uppgifter nedan

Vill du bli uppringd?

Fyll i ditt telefonnummer så ringer vi up dig