Företagsflytt

Vid företagsflytt eller kontorsflytt läggs stor vikt vid planering och tidsåtgång, allt för att företaget som flyttar sin verksamhet ska ha så minimalt produktionsbortfall som möjligt. Vi lämnar en tydlig kostnadsbild via en offert med fasta priser på alla tjänster. Besiktning sker främst vid flytt i Stockholm.

Vid kontorsflytt har en och samma arbetsledare har kontakt och hela ansvaret under uppdraget. Arbetsledare planerar med er flyttansvariga och säkerställer med hjälp av lokalritningar över kontor och övriga utrymmen att kontorsmöbler och material som har tydligt märkts upp inför flytt så att allt hamnar på rätt plats på ny adress, där vi monterar möbler och ställer allt på plats.

Företagsflytt kräver modern teknik, vi har bland annat specialemballage för teknisk utrustning. Det är också viktigt att ha god lokalkännedom om t.ex. Stockholm för att planera en miljövänlig och smidig rutt.

OFFERTFÖRFRÅGAN

Vi kan hjälpa er packa, transportera och packa upp, oavsett om det gäller privat boende eller företag. Vi vet att kraven är höga och därför arbetar vi med hög noggrannhet för att våra kunder ska få bästa möjliga service. Kontakta oss för en offert redan idag!

OFFERTFORMULÄR

Vänligen fyll i uppgifter nedan

Vill du bli uppringd?

Fyll i ditt telefonnummer så ringer vi up dig