Magasinering

Magasinering sker i för avsedda lokaler och i ett så kallat varmlager. Magasinet finns i Stockholm. Här förvaras det magasinerade i trälådor, som håller damm och smuts ute. Magasinet håller jämn temperatur och har god ventilation som eliminerar risken för fukt och mögelskador på det magasinerade godset. Magasinet har godkända lås och brandlarm samt bevakas av Securitas i Stockholm dygnet runt.

Vi är företagsförsäkrade i IF skadeförsäkringar med transportöransvar och enligt Bohag 2010 och Kontor 2003. Vi arbetar ständigt med nya förslag för att minska skaderisken med bland annat specialemballage.

Om du valt att packa själv bör du veta att vår försäkring gäller endast yttre skada som uppkommit på godsets emballage. Det är viktigt att du kontrollerar med ditt försäkringsbolag om hemförsäkringen täcker eventuella skador vid s.k. självpack.

OFFERTFÖRFRÅGAN

Vi kan hjälpa er packa, transportera och packa upp, oavsett om det gäller privat boende eller företag. Vi vet att kraven är höga och därför arbetar vi med hög noggrannhet för att våra kunder ska få bästa möjliga service. Kontakta oss för en offert redan idag!

OFFERTFORMULÄR

Vänligen fyll i uppgifter nedan

Vill du bli uppringd?

Fyll i ditt telefonnummer så ringer vi up dig