Bohagsflytt i Stockholm

Snabb och prisvärd flytthjälp i Stockholm

Behöver du hjälp med att flytta ditt bohag inom Stockholm? Varje dag genomför vi privatflyttar i Stockholm och våra kunder är alltid nöjda med våra resultat.

När det är dags att lämna sitt gamla hem och flytta till en ny adress, är det viktigt att tänka och planera noggrant. Själva bohagslytten av ens personliga ägodelar är inte svårt, det som tar tid är att bestämma vilka delar av flytten som flyttfirman kan ta hand om, och vilka förberedelser man själv behöver göra. Bor du i Stockholm kan man dra nytta av flyttfirma Move-it’s olika flyttjänster i Stockholm. Våra tjänster inkluderar allt från privatflytt till företagsflytt, kontorsflytt, flyttstädning och magasinering av dina möbler. Vi erbjuder även skräddarsydda lösningar som passar dina specifika behov.

Fritt lån av flyttkartonger

Att låna flyttkartonger från oss innebär att du inte behöver oroa dig för att hitta eller köpa tillräckligt med kartonger själv. Vi har packmaterial för din flytt.

Begär kostnadsfri offert

Ring oss idag! 08 – 653 30 28

Din flytt i Stockholm är försäkrad

Vi är medvetna om att när du flyttar finns det värdefulla och ömtåliga föremål som inte går att ersätta. Därför hanterar vi dem med största omsorg och säkerhet. Varje objekt packas och behandlas respektfullt för att säkerställa en trygg och säker leverans. Vår arbetsledare ser till att planen följs korrekt för din trygghet och är din kontaktperson under hela flytten. Läs mer om våra tjänster

50% Rut-avdrag

Skattereduktion för hushållsnära tjänster (privatpersoner)
Flytt ingår i gruppen Hushållsnära tjänster där om du uppfyller villkoren har rätt till 50% skattereduktion på arbetskostnaden (rut-avdrag). Mer om Rut-avdrag vid flytt.

Begär kostnadsfri offert
Please enable JavaScript in your browser to complete this form.

Våra kunder gillar oss