Bohagsflytt i Stockholm

Letar du efter hjälp med att flytta ditt bohag i Stockholmsområdet?

Behöver du hjälp med att flytta ditt bohag inom Stockholm? Varje dag genomför vi privatflyttar i Stockholm och våra kunder är alltid nöjda med våra resultat.

När det är dags att lämna sitt gamla hem och flytta till en ny adress, är det viktigt att tänka och planera noggrant. Själva bohagslytten av ens personliga ägodelar är inte svårt, det som tar tid är att bestämma vilka delar av flytten som flyttfirman kan ta hand om, och vilka förberedelser man själv behöver göra. Om man bor i Stockholm kan man dra nytta av flyttfirma Move-it’s olika flyttjänster i Stockholm. Våra tjänster inkluderar allt från privatflytt till företagsflytt, kontorsflytt, flyttstädning och magasinering av dina möbler. Vi erbjuder även skräddarsydda lösningar som passar dina specifika behov.

Låna flyttfartonger?

Att låna flyttkartonger från oss innebär att du inte behöver oroa dig för att hitta eller köpa tillräckligt med kartonger själv.

Begär kostnadsfri offert

Ring oss idag! 08 – 653 30 28

Din flytt i Stockholm är försäkrad

När man flyttar är det inte ovanligt att man har ömtåliga eller unika objekt med högt affektionsvärde som behöver extra hänsynsfull hantering. Vi förstår att det finns saker som är omöjliga att ersätta. Det tar vi på största allvar och garanterar att de hanteras med största säkerhet och stor hänsyn. Varje objekt packas och behandlas respektfullt och vi ser det som en heder att leverera på ett tryggt och säkert sätt. Vår arbetsledare ser till att planen följs på ett korrekt sätt som en trygghet för dig. Arbetsledaren är också er kontakt med oss och personalen som sköter själva bohagsflytten. Läs mer om våra tjänster

50% Rut-avdrag

Skattereduktion för hushållsnära tjänster (privatpersoner)
Flytt ingår i gruppen Hushållsnära tjänster där om du uppfyller villkoren har rätt till 50% skattereduktion på arbetskostnaden (rut-avdrag).

Begär kostnadsfri offert
Please enable JavaScript in your browser to complete this form.