Flyttstädning till fast pris

Vi erbjuder flyttstädning i hela stor Stockholm till ett fast pris

När du ska flytta så finns det många saker att tänka på förutom flyttstädning. Låt oss ta hand om flyttstädningen så kan du fokusera på att flytta till ditt nya hem istället. Innan den planerade flyttstädningen går vi igenom praktiska detaljer tillsammans, som till exempel nycklar, var vi ska mötas och vilka tider som passar. Vi går också igenom offerten tillsammans för att säkerställa att den stämmer överens med din beställning. Vår personal utför städningen noggrant enligt en checklista som är anpassad för just din bostad.

Vi anpassar oss efter dina behov

Vår personal är erfaren och professionell vilket gör att vi kan erbjuda flyttstädning med omsorg om miljön, hög kvalitet och bra service.

Vi är flexibla och anpassar oss efter kundens behov och önskningar utan att det medför extra kostnader.

Vi erbjuder flyttstädning alla dagar i veckan och kan garantera att arbetet sker enligt högsta standard. Efter arbetets slutförande genomförs en besiktning.

50% rut-avdrag vid flyttstädning

Vi strävar alltid efter att göra städningen så enkel och stressfri som möjligt för våra kunder. Det är viktigt för oss att du känner dig trygg när de lämnar över ansvaret till oss. Dessutom erbjuder vi också 50% rut-avdrag vid flyttstädning. Läs mer om Rut-avdrag

Kontakta oss för en kostnadsfri offert! 08 – 653 30 28

Spara tid och energi med Move-it, din specialist på enklare flyttar

Vi är en en flyttfirma i Stockholm som hjälper till med Bohagsflytt, Företagsflytt, Magasinering, flyttstädning i Stockholm. Läs mer om våra tjänster.

Begär kostnadsfri offert
Please enable JavaScript in your browser to complete this form.