Flyttfirma i Bandhagen

Move-it flyttfirma i Bandhagen, erbjuder enkel och flytt till er nya adress

Vad vill ni ha hjälp med? Flytt av möbler eller kanske packning av flyttkartonger? Vi har erfaren personal som kan garantera säker hantering av era ägodelar under hela flyttprocessen.

Vi kan även erbjuda hjälp med att montera och installera möbler och vitvaror på er nya adress. Kontakta oss idag för en kostnadsfri offert och boka er problemfria flytt med oss. Vi ser fram emot att hjälpa er med er flytt i Bandhagen!

Boka Move-it för hjälp mer er flytt

Begär kostnadsfri offert – Svar inom en timme 08 – 653 30 28

Kvalificerad flyttpersonal med lång erfarenhet

Vårt företag har kvalificerad personal som har lång erfarenhet och specialkunskap inom flyttsektorn. De är välutrustade med rätt utrustning och fordon för att kunna hantera olika typer av bohag. Oavsett om det handlar om tunga möbler, känsliga elektronikprylar eller andra ägodelar, kan man lita på att Move-it tar hand om det på ett säkert sätt.

Flyttfirman Move-it tjänster erbjuder inte bara själva flytten, utan de hjälper även till med både packning och montering. Det är en viktig aspekt eftersom det sparar tid och energi för kunderna. Att packa ner allting på ett säkert sätt är en tidskrävande uppgift, med Move-its kunskap och erfarenhet gör vi detta på ett effektivt sätt.

Kontakta oss för en offert redan idag! 08 – 653 30 28

Hos Move-it flyttfirma ingår alltid flyttkartonger. Vi hjälper till med Bohagsflytt, Företagsflytt, Flyttstädning, Magasinering.

Läs mer om våra “tips inför flytten” och vad vi erbjuder.

50% rut-avdrag vid flyttstädning

Vi strävar alltid efter att göra städningen så enkel och stressfri som möjligt för våra kunder. Det är viktigt för oss att du känner dig trygg när du anlitar oss på flyttfirman Move-it. Dessutom erbjuder vi också 50% rut-avdrag vid flyttstädning. Läs mer om Rut-avdrag

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.

Våra kunder gillar oss