Transporthjälp i Stockholm

Transporttjänst för möbeltransporter i Stockholm

Vi på flyttfirman Move-it erbjuder transporttjänster för bohag, kontor, företagsflytt, möbeltransporter i Stockholm. Vi är ett team av erfarna och pålitliga förare. Vi säkerställer att dina möbler transporteras säkert och effektivt till din destination. Utöver det erbjuder vi även flyttstädning.

Vad kostar det?

Ring för en kostnadsfri offert – Svar inom en timme 08 – 653 30 28

Vi har specialutrustning och fordon för att hantera möbeltransporter av olika storlekar. Kontakta oss idag för att boka din möbeltransport i Stockholm för professionell och pålitlig service.

Behov av flyttkartonger?

Det ingår alltid flyttkartonger med flytt med oss. Vi erbjuder komplett flytt med det ni behöver. Flyttföretaget Move-it erbjuder tjänster inom bohagsflytt, företagsflytt, kontorsflytt i Stockholm och andra delar av Sverige. Utöver detta kan vi även magasinera möbler samt erbjuda tjänster inom flytt och flyttstädning.

Förberedelse och packning och inför flyttning

Vi på Move-it kan hjälpa till med packning och förberedelse inför flytt. Det sparar din tid och energi för dig som kund, då det är en tidskrävande uppgift att packa ner allting på ett säkert sätt. Så slipper du stressen. Vi på flyttfirman Move-it har kunskapen och erfarenheten att göra detta på ett effektivt sätt.

Kontakta oss för en offert – Svar inom en timme! 08 – 653 30 28

Vi är försäkrade med transportansvarsförsäkring

Trots vår omfattande erfarenhet och vårt dedikerade arbete för att säkerställa säkra transporter, kan olyckor ändå inträffa. Därför är det tryggt att veta att alla våra transporter är försäkrade genom If Skadeförsäkringar med transportansvarsförsäkring, vilket ger en extra trygghet vid om olyckan skulle inträffa.

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.